Service og totalløsninger

Ring til os

Fokus på service og kvalitet

Lindsgaard Mal & Entreprise ApS er din all-round virksomhed. Det betyder, at vi tilbyder at hjælpe gennem hele processen ved diverse byggeprojekter. Det kunne f.eks. være, hvis vi skulle male et vindue, hvor vi i samme omgang kan stå for at skifte listen eller udskifte vinduet. Vi udfører mindre opgaver inden for tømrerarbejde, men vi kan også tilbyde at stå for hele entreprisen. Det handler udelukkende om den enkelte kundes projekt og ønsker.

Vi har kompetente samarbejdspartnere i hele branchens felt, hvilket betyder, at vi kan indhente autoriserede samarbejdspartnere og garanti til alle byggeopgaver og projekter. 

Vores serviceydelser

Vi er meget fleksible og kan stå for de fleste tømreropgaver. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skaffe arbejdskraft fra forskellige virksomheder i feltet, men blot kan lade os stå for opgaven. Vi kan koordinere opgaven fra a-z. Din sikkerhed er vores erfaring og vores professionelle samarbejdspartnere.

Serviceydelser

Skal vi udskifte dine døre og vinduer, klippe hækken og køre affaldet væk eller noget helt tredje? Vi kan tilbyde diverse serviceydelse inden for mindre tømrerarbejde og kan stå for udskiftning og montering af døre og vinduer eksempelvis. Dine muligheder for serviceydelser er mange!

Kompetente samarbejdspartnere

Slip besværet og lad os stå for hele dit byggeprojekt, hvad enten det drejer sig om en renovering på badeværelset eller i køkkenet eksempelvis. Du behøver ikke at bekymre dig om at ringe til elektrikeren eller vvs’eren, da vi har autoriserede samarbejdspartnere til opgaver i hele branchens felt.

Total tilbud

Vi kan tilbyde at udarbejde et uforpligtende tilbud på en totalløsning ud fra dine behov og ønsker. Vi skræddersyer et tilbud, der imødekommer dine krav. I vores total tilbud er vi med dig gennem hele processen. Vi kan tilbyde at være med lige fra idéplanlægning til det færdige resultat.

Fri rådgivning

Der er mange ting, der skal tages højde for, når man igangsætter et byggeprojekt. Det kan være svært at gennemskue alle små valg, der følger med. Vi tilbyder at rådgive og vejlede ud fra vores høje faglighed og mange års erfaring. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et godt tilbud.