Mikrocement

Ring til os

En solid belægning

Vi tilbyder belægninger med microcement og epoxy. Det er to belægninger, som er meget populære og som skaber en rustik og rå atmosfære. Det er en meget populær trend, som er yderst anvendelig ved renoveringsprojekter eller ved kosmetisk udsmykning af boligen.

Materialerne har hvert deres at byde på, men fællesnævneren er, at det ofte bruges på gulve og vægge for at skabe det eftertragtede rå look. Læs mere om belægningerne her på siden.

Microcement & epoxy

Er du på udkig efter det såkaldte ”New Yorker” look, er du kommet til den rette side. Ikke to resultater bliver ens, hvilket gør epoxygulve og gulve med microcement så populære. Læs meget mere om vores professionelle ydelser og projekter med microcement og epoxy nedenfor.

Microcement

Få det moderne og rustikke look med en belægning af mikrocement. Det er ikke kun en flot visuel løsning, men denne belægning er også en slidstærk og en rengøringsvenlig løsning. Microcement findes i mange nuancer og farver, så du har uendelig mange muligheder.

Epoxy

Epoxy er til dig, der ønsker et ekstremt slidstærk gulv, der er meget rengøringsvenligt. Du får tilmed et gulv, der er nemt at holde og har en meget lang levetid. Man opnår et helt unikt look med en rå udstråling. Kan benyttes ved opretning af ældre gulve, men også ved anlægning af nye.

Til mange formål

Microcement og epoxy kan benyttes ved mange forskellige projekter. Herunder belægninger til gulve, pools, på badeværelset, udendørs eller i forbindelse med en renovering. Materialerne er selvfølgelig også egnet til nybyggeri og ved anlægning af nye gulve. Vi rådgiver naturligvis gerne! 

Høj faglighed

Hos Lindsgaard Mal & Entreprise ApS vægter vi fagligheden. Med fagligheden kommer kvaliteten. Vi er uddannet i epoxy gulve, har en række kurser og er certificeret. Alt dette har gjort os specialiseret i netop disse belægninger med epoxy og microcement. Lad os stå for dit projekt!