Udendørs malerarbejde

Ring til os

Vi tilbyder alt inden for udendørs malerarbejde

Trænger facaden til en kærlig hånd, eller trænger vinduerne til en ny omgang maling udenfor? Vi maler lige præcis dér, hvor du har behov for det. Vi kan b.la. tilbyde at male alt som f.eks. facader, hegn, terrasser, skure, legehuse eller lignende. Dine muligheder er altså mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for vores arbejde.

Vores udendørs malerarbejde

Dine muligheder for professionel malerarbejde er mange. Her på siden kan du få et overblik over de ydelser, som vi b.la. tilbyder.

Træværk

Terrasse, hegn eller vinduer? Vi kan tilbyde at male alt. Måske det drejer sig om dit bordbænke-sæt. Det kan vi naturligvis også opfriske med vores kvalitetsmaling. Det er kun dine behov, der sætter vores begrænsninger.

Vinduer & døre

Vores vinduer og døre udsættes for alt slags vind og vejr. Herunder kulde, frostgrader og solens blegende effekt. Vi kan fornye dine døre og vinduer med effektiv maling af den bedste kvalitet, så det igen kan fremstå friskt.

Facader

Vi er eksperter i professionelt malerarbejde af alle facader. Vi kan også tilbyde at reparere facaden i samme omgang, hvis det er behovet. Facaden er vigtig for husets udtryk. Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Rådgivning

Har du spørgsmål, eller har du behov for at vide mere? Vi tilbyder naturligvis fri rådgivning, så du kan få igangsat et projekt ud fra dine individuelle ønsker og behov. Vi står klar til at vejlede dig på rette vej.