Gulvslibning

Ring til os

(+45) 20 70 33 00

Professionelle fagfolk

Det er helt utroligt, hvad man kan opnå med en gulvslibning. Du opnår ikke blot en længere levetid på gulvet med en gulvslibning, du opnår oven i købet et resultat, der ser helt nyt og friskt ud. En gulvslibning gavner trægulve, der er gamle, slidte eller trænger til fornyelse.

Vi har stor erfaring med behandling af trægulve. Vi tilbyder gulvslibning til dig, der har behov for et resultat af kvalitet, hvad enten det er privat eller i erhvervsmæssig sammenhæng.

Vores gulvslibning og lakering

Læs mere om vores professionelle gulvslibninger og lakbehandling  nedenfor

Gulvslibning

Vi tilbyder effektive og veludførte gulvslibninger. Vi tilbyder at slibe dit gulv, så det er nyt, friskt og har den ønskede struktur. Vi sliber gulvets overflade ud fra gulvets behov, så I opnår det bedste resultat som overhovedet muligt. Vi efterlader altid hjemmet eller bygningen, som det stod, da vi kom. Det vil sige, at vi naturligvis altid rydder pænt op efter os, så der hverken er snavs eller støv fra vores udførte arbejde.

Metode og produkt

Vi benytter vores professionelle maskine til gulvslibning. Det er maskinen Bona Flexisand, der gør det muligt. Denne maskine er en klasse 3 støvsuger, hvilket betyder, at den er speciallavet til at minimere støv og snavs. Det er b.la. en stor fordel, når man har med nymalede vægge at gøre. Vi efterbehandler naturligvis med lak. Ofte med vores 2-komponent lak; nemlig Bona Traffic HD, som gør gulvet modstandsdygtig mod ridser.