Om os

Ring til os

Alsidig arbejdskraft

Lindsgaard Mal & Entreprise ApS er din moderne virksomhed, der har specialiseret sig i malerarbejde, gulvlægning og almindelige serviceydelser for erhverv og privat. Vi er en dynamisk virksomhed, der er voksende, og vi kan nu også åbne op for totalløsninger.

Vi har base i Tune på Sjælland og udfører opgaver i en omkreds på 100 km. Vi henvender os primært til boligselskaber, ejendomsselskaber, diverse virsomheder og den private person. Har du derfor behov for autoriseret arbejdskraft, kan du trygt henvende dig allerede i dag!

 

Lad os hjælpe dig!

Få et skræddersyet tilbud!

Hos Lindsgaards Mal & Entreprise ApS står vi altid klar til at rådgive vores kunder. Vi tilbyder vejledning og uforpligtende projektmøder. Vi møder gerne op og taler jeres muligheder igennem, så vi kan udarbejde et tilbud, der passer til jeres ønsker.

Kontakt os allerede i dag og hør meget mere. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at gøre for jer. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et projektmøde og et tilbud.

Kontakt os

Vi har øje for detaljen og bæredygtigt arbejde

Vores helt store ekspertiseområde er malerarbejde inde som ude. Vi har specialiseret os i malerprojekter, og vi lægger vægt på de fundamentale værdier i malerarbejdet fra den første klat spartel til slut rengøringen. Vi rydder altid op efter os og sørger for, at der altid er mindst lige så ryddeligt og rent, som da vi kom.

Vores nye skud på stammen er totalløsninger fra a-z. Vi står for hele koordineringsprocessen og indhenter autoriseret samarbejdspartnere og garanti. Vi har et kompetent netværk i hele byggebranchens felt. Dvs. elektrikere, vvs’ere, murere osv. Det betyder også, at vi kan varetage selv de mest komplicerede opgaver.

" Vi lægger vægt på de fundamentale værdier i malerarbejdet fra den første klat spartel til slut rengøringen "