Indendørs malerarbejde

Ring til os

Helt ned til den mindste detalje

Vi maler alt, der kan males. Det betyder, at det udelukkende handler om den enkelte kundes ønsker, situation og behov. Vi maler med stor omhu, og vi går aldrig med kompromis med kvaliteten af det udførte. Vi er specialister og kan male alt lige fra vægge og lofter til vindueskarme og paneler. Vi er dit sikre valg, hvis du ønsker et resultat af bedste kvalitet.

Vi er dit professionelle firma, der kan skræddersy et tilbud. Har du behov for rådgivning eller vejledning ift. materialer eller selve projektet, er vi altid klar til at hjælpe dig.

Vores indendørs malerarbejde

Vi tilbyder en lang række services inden for indendørs malerarbejde. Læs mere om de forskellige services nedenfor. Har du spørgsmål, kan du naturligvis altid tage kontakt. Det er helt uforpligtende at henvende sig for at høre nærmere om vores serviceydelser.

Tapetsering

Vi tilbyder alle former for opsætning af tapet. Dine muligheder for unikke løsninger er mange med spændende tapetseringer. Vi har alle mønstre, farver og designs. Har du brug for vejledning, kan du være sikker på, at vi har idéer og løsninger, der passer til lige netop din bolig og dine ønsker.

Spartling

Spartling er det sikre valg til jævne og glatte overflader. Vi kan jævne alle synlige revner og ujævnheder og huller med vores professionelle spartlingsteknikker og kvalitetsmaterialer. Vi benytter udelukkende de bedste produkter på markedet, så vi altid leverer de bedste resultater.

Opsætning af filt og væv

Vi tilbyder opsætning af filt og væv på alle vægge. Det er to forskellige ting, men grundlæggende meget ens . Vi kan styrke væggen og jævne revner og ujævnheder med opsætning af væv og filt. Er det tid til en glat væg, kan man altså skabe store forandringer med disse metoder.

Maling: Loft/væg

Vi er professionelle til at male lofter og vægge. Vi maler udelukkende med de bedste produkter og materialer, så kunden er sikret et resultat af den højeste kvalitet. Vi benytter b.la. maling og produkter fra Sigma og andre kvalitets- og miljøorienteret mærker. Vi kan hjælpe dig sikkert i mål!

Træværk

Har du noget træværk, der skal males? Vi tilbyder at male alt i træ. Herunder træbjælker, borde og meget andet. Er der noget helt særligt, du ønsker at få malet, kan du henvende dig for at høre mere om dine muligheder. Du kan næsten være sikker på, at vi kan hjælpe dig. 

Gulve

Forny dit gulv med en omgang maling. Skab forandringer i hjemmet med et nyt hvid trægulv eksempelvis. Vores gulvmaling er med til at skabe et slidstærkt gulv, der kan holde til det meste. Vi garanterer dig en holdbar løsning. Vi står klar til at male dit gulv ud fra dine ønsker og behov.